Cum sa va pregatiti pantofii pentru toamna

Септември 23, 2018

Pregateste-te pentru zilele ploioase!

 

                                                                                                  


Cu fiecare plimbare prin ploaie, riscati sa distrugeti aspectul si frumusetea pantofilor.

In cel mai rau caz, daca se intampla asta, este important sa actionam rapid. Pielea naturala isi schimba forma odata ce intra in contact cu apa. Citeste mai jos sfaturile noastre pentru a va salva pantofii umezi, fabricati din piele naturala:

  •     Scoateti imediat pantofii si indepartati sireturile. Umpleti cu grija partea interioara a incaltamintei cu hartie si lasati-o sa se usuce pentru cateva zile.
  •     Nu lasati niciodată incaltamintea sa se usuce langa o sursa de incalzire. Caldura dauneaza pielii superioare si poate cauza decolorarea pantofilor.
  •     Dupa procesul de uscare, pastrati-va pantofii alaturi de un san pentru a scapa de umiditatea ramasa si pentru a elimina mirosurile neplacute.


Ori de cate ori cumparati pantofi de piele, asigurati-va ca investiti in pantofii potriviti. Utilizati numai creme naturale pentru incaltaminte, care sunt completarea perfecta pentru a va proteja incaltamintea Gabina® impotriva zilelelor nefavorabile si pentru a pastra culoarea lor frumoasa.

Pentru toate zilele de toamna, fie ele uscate sau insorite, pantofii Gabina® sunt un partener perfect indiferent unde va duceti! Cumparati acum ghetele Gabina® in cele mai noi culori!

Ce zici de EMOTION GRAY intr-o culoare gri? Va dorim zile minunate de toamna si cumparaturi fericite!

 +40721200609
Messenger