Livrare

Livrarea la o adresa personala se face cu firma de curierat DPD care are locatii convenabile in toata tara!
La returnarea unui produs folosind un oficiu al DPD, dupa ce vom verifica daca produsul este in conditii bune, vom trimite banii prin transfer bancar.

 

Pretul standard de livrare este de 18.20 Lei.

 

Modalitati de plata

Plata la livrare - este disponibila si o optiune cash-on-delivery. Cu alte cuvinte, platiti cand primiti bunurile, direct la curierul care le livreaza. Aceasta metoda este preferata de majoritatea consumatorilor pentru confort si siguranta, dar este, de asemenea, asociata cu o taxa suplimentara pentru serviciul care este platit firmei de curierat.
De asemenea, aveti optiunea de a plati cu cardul (transfer bancar), optiunea se afla sub campul de date al clientului la efectuarea unei posibile comenzi.


Cum este livrata comanda?

Pentru livrare, folosim serviciile companiei de curierat DPD , oferindu-va posibilitatea de livrare in termen de 2 - 6 zile lucratoare. Magazinul nostru online efectueaza comenzi in toata tara, folosind livrarea prin curier. Timpul de livrare incepe din momentul in care comanda este gata (procesata) mai degraba decat in ​​momentul in care ati plasat-o pe site! Daca exista o intarziere sau o problema cu comanda pe care ati facut-o, va vom contacta cat mai curand posibil pentru a va tine la curent.


Cat va costa livrarea unei comenzi?
Livrarea prin curier
Livrarea prin curier dureaza de obicei de la 2 - 6 zile de la data primirii si prelucrarii comenzii si daca exista o conditie prealabila pentru intarziere, veti fi informat in timp util.


Pot verifica bunurile livrate?

Toate comenzile expediate au optiunea de a deschidere si verificare PE LOC. Dacă dimensiunea nu se potriveste cu a dvs. (* inainte de a face plata), aveti dreptul la rambursare, achitand costurile de returnare. Dacă intampinati dificultati, puteti contacta consultantul nostru la adresa 0721 200 609 si veti obtine informatiile de care aveti nevoie. Dacă anulati comanda, trebuie sa platiti costul returnarii. In cazul inlocuirii intr-o etapa ulterioara - dupa ce comanda expediata a fost deschisa si platita, costurile sunt suportate de client.
Metoda de schimb / returnare: Trimiteti produsul dupa ce va asigurati ca acesta este in stare buna. Solicitati o returnare catre expeditor cu datele relevante (in cazul in care nu ati pastrat bonul fiscal, puteti prelua datele din istoric de la biroul de curierat.)

Livrare
+40721200609
Messenger