Marimi si dimensiuni

Септември 27, 2017

MASURAREA PICIORULUI

1. Asezati o foaie alba de hartie pe o suprafata solida si uniforma.
2. Puneti piciorul pe hartie, daca este posibil cu sosetele pe care le purtati de obicei. Pentru a masura piciorul, schitati conturul piciorului dumneavoastra in timp ce acesta apasa pe hartie, apoi repetati cu celalalt picior. Este posibil ca marimea unui picior sa fie usor diferita fata de celalalt, caz in care se ia dimensiunea celei mai mari marimi.
3. Marcati lungimea si latimea piciorului pe hartie, asigurandu-va ca pozitia creionului este orizontala in orice moment. Dacă este inclinata, poate da rezultate gresite. Pentru a determina lungimea piciorului, trebuie sa masurati lungimea dintre cele doua puncte mai indepartate ale conturului.

4. Rezultatul este marimea picioarelor si lungimea brantului, caracteristica descrisa pentru fiecare dintre modelele noastre. Acordati atentie milimetrilor, va vor ajuta sa determinati mai exact dimensiunea de care aveti nevoie.

CUM SE MASOARA INALTIMEA CIZMEI SI CIRCUMFERINTA GAMBEI

   - In acest model foto, am pus metoda utilizata de noi pentru a masura produsele si am mentionat datele in caseta cu caracteristici.+40721200609
Messenger