Date personale

1. Datele personale pe care Compania Gabina le primeste atunci cand un utilizator inregistreaza o comanda sau semneaza un contract de vanzare fara inregistrare, care va fi utilizat numai in scopul servirii clientilor - acceptarea si procesarea comenzilor si contactarea utilizatorilor in cazul problemelor aparute in urma comenzii.

2. Compania Gabina Shoes indeplineste cerintele Legii privind Protectia datelor cu caracter personal si raspunde de protectia informatiilor consumatorilor, care i-au devenit cunoscute la incheierea contractului la distanta, cu exceptia cazurilor de forta majora, incidente accidentale sau actiuni rau intentionate ale tertelor parti.

3. Prin acceptarea Termenilor si conditiilor, utilizatorul este de acord ca informatiile despre acesta vor fi stocate si manipulate in modul prevazut de lege si este de acord cu datele sale personale declarate ca fiind disponibile public pe profilul sau de pesite-ul https://www.gabina.ro/, date care vor fi utilizate de Gabina Shoes pentru scopuri de marketing.

4. Compania Gabina se angajeaza sa nu dezvaluie consumatorilor informatii personale si sa nu divulge aceste informatii adunate unor terte parti- autoritatilor de stat, companiilor comerciale, persoanelor fizice etc., cu exceptia cazului in care: - au obtinut consimtamantul explicit al utilizatorului in momentul inregistrarii ; sau unui moment ulterior; - se solicităa informatii din partea membrilor guvernului sau a functionarilor publici care, in temeiul legislatiei in vigoare, sunt autorizati sa solicite si sa colecteze aceste informatii in conformitate cu procedurile legale; - alte cazuri prevazute de lege.

5. Prin inscrierea la adresa https://www.gabina.ro/, utilizatorul este de acord cu adresa de e-mail pe care a declarat-o, pentru a primi comunicari personale, publicitare sau alte comunicari comerciale din partea Companiei Gabina.

Date personale
+40721200609
Messenger