Termeni si conditii

Acesti Termeni si Conditii reglementeaza relatia dintre "Gabina Shoes." ca si furnizor si clientii sai ca si utilizatori ai site-ului web al furnizorului https://www.gabina.ro/. Gabina Shoes este o marca comerciala si peste tot in termenii generali sub numele Gabina Shoes se intelege marca comerciala a "Gabina Shoes".

I. Generalitati
1.1. Informatii furnizate in conformitate cu Legea privind comertul electronic si Legea cu privire la protectia consumatorilor. Denumire: Danis Ltd. cunoscuta si sub numele de "Gabina Shoes"  (valabila pana la sfarsitul conditiilor) Sediu social: Danis LTD Bd. Dobrich 25 Septembrie Nr. 49. E-mail: shop@gabina.ro, tel. 0721 200 609. Inscrierea in registrul public: MOL: Stanislav Mitev; BULSTAT: 103883510
1.2. Utilizatorul declara ca este familiarizat cu acesti Termeni si conditii si facand clic pe orice link, buton, imagine sau aplicatie de pe https://www.gabina.ro/, utilizatorul este de acord in mod expres si neconditionat cu acestia.

1.3. Gabina Shoes isi rezerva dreptul de a schimba in orice moment designul https://www.gabina.ro/, continutul sau si acesti Termeni si conditii. Modificarile devin valabile la momentul implementarii / publicarii pe adresa website-ului https://www.gabina.ro/.

II. Termeni
Termenii utilizati in acesti Termeni si conditii au urmatorul inteles: Un website Internet este o colectie de website-uri cu o pagina de pornire obisnuita care este incarcata in browser-ul dvs. sub pagina web https://www.gabina.ro/. Un utilizator al adresei https://www.gabina.ro/ este orice persoana care a intrat pe adresa paginii web sau a ajuns la https://www.gabina.ro/ fiind redirectionat de pe un alt site web pentru a efectua achizitii de bunuri in mod electronic. Un utilizator inregistrat este orice persoana care a efectuat actiunile specificate de Gabina Shoes, ca urmare fiind faptul ca este inclus in baza de date "Gabina Shoes" si poate verifica istoricul comenzilor sale la adresa https://www.gabina.ro/. Un utilizator cu comanda rapida este orice persoana care a efectuat actiuni specificate de Gabina Shoes pentru a comanda un produs de la https://www.gabina.ro/ fara inregistrare si fara a fi inclus in baza de date Gabina Shoes. Browser - un program de calculator care permite transferul, procesarea si vizualizarea datelor prin diferite tipuri de protocoale de date. Actiunile rau-intentionate sunt actiuni sau inactiuni care incalca etica Internetului sau dauneaza persoanelor conectate la Internet sau retelele asociate, trimiterea de mesaje nedorite (comunicari comerciale nesolicitate, SPAM), accesul la resurse cu drepturi si parole externe, folosirea defectelor in sisteme pentru propriile beneficii sau extragere de informatii (HACK), efectuarea de actiuni care pot fi calificate ca spionaj industrial sau sabotaj, deteriorarea sau distrugerea sistemelor sau a retelelor de informatii (CRACK), trimiterea cailor troieni sau provocarea instalarilor de virusi sau a sistemelor de control la distanta care interfereaza cu functionarea normala a restul utilizatorilor Internetului si retelelor asociate, efectuarea oricaror actiuni care ar putea fi considerate o infractiune sau o incalcare administrativa in conformitate cu legea bulgara sau cu alte legi aplicabile.

Un profil al utilizatorului este o parte separata a https://www.gabina.ro/, care contine informatii despre utilizator - o adresa de e-mail si o parola prin care serviciile oferite de Gabina Shoes sunt disponibile si prin care se face shcimb de informatii intre utilizator și Gabina Shoes; Contract de vanzare la distanta - orice contract incheiat pe baza unei propuneri a Gabina Shoes si a unui consumator, ca parte a unui sistem de vanzare de bunuri sau prestare de servicii, in cazul in care partile nu sunt in contact fizic de la data ofertei pana la incheierea contractului dintre ele. Fiecare comanda individuala este un contract separat. Atunci cand face o declaratie electronica pentru incheierea unui contract de vanzare, utilizatorul este de acord, atat cu acesti Termeni si conditii, cat si cu continutul acordului de vanzare la distanta, prevazand metodele de plata afisate vizibil pe https://www.gabina.ro/ . Brosuri / anunturi / mesaje - Instrumente de informare, in principal electronice, referitoare la produse, servicii la magazinele si partenerii de la Gabina Shoes, inclusiv achizitionarea de vouchere sau promotii oferite intr-o anumita perioada de timp;

III. Confidentialitatea datelor furnizate
3.1. Datele personale pe care Gabina Shoes le primeste atunci cand inregistreaza sau semneaza un contract de vanzare fara inregistrare vor fi folosite exclusiv pentru serviciul clienti - acceptand si executand comenzi si contactand utilizatorii in cazul unor probleme care apar in urma comenzii.

3.2. Gabina Shoes indeplineste cerintele Legii privind protectia datelor cu caracter personal si raspunde de protectia informatiilor despre consumatori care i-au devenit cunoscute cu privire la incheierea contractului la distanta, cu exceptia cazurilor de forta majora, aparitia accidentala sau actiunile rau-intentionate ale tertilor parti.
3.3. Prin acceptarea Termenilor si conditiilor, utilizatorul este de acord ca informatiile despre el / ea vor fi stocate si tratate in modul prevazut de lege si este de acord cu datele sale personale care sunt disponibile public pe profilul sau de pe website-ul https://www.gabina.ro/ , care va fi utilizat de Gabina Shoes pentru marketingul direct.

3.4. Gabina Shoes se obliga sa nu dezvaluie informatii personale despre client sau sa dezvaluie informatiile adunate unor terte parti - autoritati de stat, companii comerciale, persoane fizice etc., cu exceptia cazului in care: - a obtinut consimtamantul explicit al utilizatorului la inregistrare sau intr-un moment ulterior; - se solicita informatii de catre autoritatile sau functionarii de stat care, conform legislatiei in vigoare, sunt autorizati sa solicite si sa colecteze aceste informatii in conformitate cu procedurile legale; - alte cazuri prevazute de lege.
3.5. Prin inscrierea la adresa https://www.gabina.ro/, utilizatorul este de acord cu adresa de e-mail pe care a declarat-o, pentru a primi comunicari personale, publicitare sau alte comunicari comerciale de la Gabina Shoes.

ІV. Utilizarea https://www.gabina.ro/


4.1. Atunci cand utilizeaza website-ul Gabina Shoes, utilizatorul este responsabil pentru orice consecinte care decurg din comportamentul sau, inclusiv orice prejudicii materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natura cauzate paginii web, serviciilor, pantofilor Gabina sau oricarei alte persoane cu care Gabina Shoes a incheiat un contract de activitate comuna sau de prestare de servicii in conformitate cu legislatia bulgara.

4.2. Site-ul web este adresat utilizatorilor cu si fara inregistrare. Serviciul de comanda online este disponibila pentru utilizatorii care locuiesc in si din afara Republicii Bulgaria. Persoanele cu varsta sub 18 ani nu au dreptul sa faca declaratii si sa incheie contracte in sensul acestor Termeni si conditii generale. Prin trimiterea unei comenzi si / sau crearea unui cont, utilizatorul declara ca este adult (persoana cu varsta de peste 18 ani).
4.3. Prin acceptarea acestor Termeni si conditii, utilizatorul este informat ca tot continutul, inclusiv, dar fara a se limita la imagini, continut text si / sau multimedia, design, software, baze de date, informatii si orice alt continut postat pe https://www.gabina.ro/ sunt detinute de Gabina Shoes.

4.4. Utilizatorul nu are dreptul sa copieze, sa transfere, sa modifice, sa utilizeze, sa expuna, sa furnizeze, etc. continutul website-ului https://www.gabina.ro/, fara acordul expres scris al Gabina Shoes, cu exceptia cazului in care utilizarea este in scopuri necomerciale.


V. Comanda, contractul si plata produsului

5.1. Utilizatorul are dreptul sa comande toate bunurile listate pe https://www.gabina.ro/. La efectuarea comenzii, utilizatorul are dreptul sa aleaga tipul, marca si modelul marfii si cantitatea, termenii de plata, metoda si timpul de livrare, asa cum este sugerat pe https://www.gabina.ro/. La efectuarea unei comenzi, utilizatorul intra intr-o relatie contractuala cu Gabina Shoes pentru achizitionarea articolului selectat reglementat de acesti Termeni si conditii generale. Contractul la distanta dintre Gabina Shoes si consumator este considerat a fi facut la confirmarea de catre Gabina Shoes a comenzii specifice.
5.2. Sistemul de cumparaturi on-line al https://www.gabina.ro/ reflecta disponibilitatea articolelor la momentul actual de revizuire; avand in vedere dinamica vanzarilor, anumite produse publicate si listate pe site ca fiind disponibile la momentul plasarii comenzii, pot fi epuizate si nu pot fi comandate / verificate si livrate de catre https://www.gabina.ro/.

5.3. Toate comenzile primite vineri seara, sambata si duminica sau in timpul sarbatorilor legale sunt procesate in urmatoarea zi lucratoare.
5.4. Plata pretului contractului se face prin metodele enumerate pe https://www.gabina.ro/, intrucat prin efectuarea unei plati, utilizatorul face o declaratie voluntara ca este de acord sa plateasca produsul si este de acord cu termenii si conditiile.
5.5. Preturile cotate la https://www.gabina.ro/ sunt finale si includ TVA. Pretul de livrare este platit de catre utilizator, iar atunci cand se face comanda, valoarea acestuia este indicata, cu exceptia cazului in care se prevede altfel.

5.6. Gabina Shoes isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor, precum si cele pentru livrare.
5.7. Plata se poate face in numerar - la livrarea produsului comandat, prin transfer bancar, prin PayPal sau prin plata electronica. Contul bancar al firmei Gabina Shoes Ltd. este la Unicredit Bulbank, IBAN: .................................., BIC: ........................................


VI. Livrare

6.1. Livrarea unui produs comandat prin https://www.gabina.ro/ este efectuata de firma de curierat DPD la adresa personala a utilizatorului specificata de catre acesta.Costul standard de livrare este de 19.60 Lei.

 

 Preturile afecteaza livrarile efectuate pe teritoriul Romaniei care nu se califica drept gratuite.
6.2. Comenzile pentru Bucuresti si tara sunt procesate in termen de 2 zile lucratoare, intre orele 9:00 si 17:00
6.3. La livrare, destinatarul semneaza un document de transport (AWB), atestand executarea corecta a comenzii.


VII. Reclamatie. Garantie. Anularea comenzii.

7.1. Reclamatiile pentru defecte evidente sunt revendicate in termen de 30 de zile de la cumpararea produsului si pentru defectele ascunse, la constatarea lor, dar nu mai tarziu de termenul de garantie. Costul returnarii unui produs legat de o reclamatie si trimiterea unui produs nou se efectueaza pe cheltuiala consumatorului. Produsele returnate sunt trimise catre un oficiu al firmei de curierat DPD. Adresa expeditorului poate fi găsita in istoria companiei de curierat in cazul in care nu pastrati AWB-ul.

Returul se va efectua DOAR in cazul in care se prezinta in original documentul fiscal (factura/bonul fiscal) care dovedeşte achiziţionarea produselor în cauză.

.2. Perioada de garantie a garantiei comerciale a produselor este de 30 de zile. Odata cu ruperea si / sau defectului care poate fi inlaturat si numai daca problema nu se datoreaza utilizarii necorespunzatoare, incaltamintea este reparata in termen de 30 de zile si trimisa prin curier pe numele clientului. In legatura cu respectarea drepturilor dumneavoastra si respectarea Legii protectiei consumatorilor, este important sa stiti ca: Art. 112. - (1) In caz de neconcordanta a bunurilor de consum cu contractul de vanzare, consumatorul are dreptul de a face o cerere solicitand vanzatorului sa aduca marfurile in conformitate cu contractul de vanzare. In acest caz, consumatorul poate alege intre repararea bunurilor sau inlocuirea acestora cu unele noi, cu exceptia cazului in care acest lucru este imposibil sau daca remedierea aleasa de el este disproportionata fata de cealalta remediere. (2) Se considera ca o cale de atac pentru consumator este disproportionata daca utilizarea sa impune vanzatorului costuri nerezonabile fata de celelalte mijloace de compensare, luand in considerare: 1. valoarea bunurilor de consum daca nu exista lipsa de discrepanta; 2. importanta neconformitatii; 3. capacitatea de a oferi consumatorului o alta forma de compensare care nu este asociata cu inconveniente semnificative pentru consumator. Artă. 113. In cazul in care bunurile de consum nu sunt in conformitate cu contractul de vanzare, vanzatorul este obligat sa le alinieze la contractul de vanzare. (2) Introducerea marfurilor de consum in conformitate cu contractul de vanzare se face in termen de o luna de la data crearii cererii consumatorului. (3) Dupa expirarea termenului prevazut la alin. 2 consumatorul are dreptul de a rezilia contractul si de a rambursa suma platita sau de a cere reducerea pretului bunurilor de consum. (4) Introducerea bunurilor de consum in conformitate cu contractul de vanzare este gratuita pentru consumator. El nu datoreaza niciun cost pentru transportul bunurilor de consum sau pentru materialele si forta de munca legata de reparatii si nu ar trebui sa sufere niciun inconvenient semnificativ. (5) De asemenea, consumatorul poate solicita despagubiri pentru prejudiciile suferite ca urmare a nerespectarii. Art. 114. (1) In cazul nerespectarii contractului de vanzare a bunurilor de consum si atunci cand consumatorul nu este multumit de solutionarea cererii in temeiul art. 113, are posibilitatea de a opta intre una dintre urmatoarele optiuni: 1. anularea contractului si rambursarea sumei platite de acesta; 2. reducerea pretului. (2) Consumatorul nu poate solicita rambursarea sumei platite sau reducerea pretului bunurilor atunci cand comerciantul accepta sa inlocuiasca bunurile de consum cu unele noi sau sa repare marfurile in termen de o luna de la data revendicarii consumatorului. (3) Comerciantul este obligat sa indeplineasca o cerere de reziliere a contractului si sa ramburseze suma platita de consumator atunci când a satisfacut trei reclamatii catre consumator prin repararea aceluiasi produs in termenul de garantie prevazut la art. 115, aparand ulterior o neconformitate a marfurilor cu contractul de vanzare. (4) Consumatorul nu poate pretinde incetarea contractului daca neconformitatea bunurilor de consum cu contractul este nesemnificativa. Art. 115. (1) Consumatorul isi poate exercita dreptul in baza acestei sectiuni in termen de doi ani de la livrarea bunurilor de consum. (2) Termenul prevazut la alin. 1 se opreste din timpul necesar pentru a repara sau inlocui produsul pentru consumator sau pentru a ajunge la un acord intre vanzator si consumator pentru a rezolva litigiul. (3) Exercitarea dreptului consumatorului la alin. 1 nu este legat de nici un alt termen pentru introducerea unei alte actiuni decat termenul prevazut la alin. 1. Articolele citate sunt din Legea privind protectia consumatorilor.

7.3. In cazul in care un produs primit de catre utilizator nu corespunde dimensiunii dorite, utilizatorul are dreptul de a returna produsul pentru o rambursare, cu costul de returnare si retrimitere pe cheltuiala utilizatorului.

7.4. In cazul neconformitatii bunurilor comandate cu contractul de vanzare si atunci cand consumatorul nu este multumit de solutionarea cererii, acesta are dreptul sa aleaga una dintre urmatoarele optiuni: sa anuleze contractul si sa solicite restituirea sumei platite sau solicitarea unei reduceri a pretului. Consumatorul nu poate solicita rambursarea sau reducerea pretului marfurilor daca "Gabina Shoes" accepta sa inlocuiasca bunurile cu unele noi sau sa repare marfurile in termen de o luna de la revendicarea consumatorului. "Gabina Shoes" va acorda o cerere de reziliere a contractului si va restitui suma platita de utilizator in contul bancar al acestuia atunci cand, dupa ce a satisfacut trei reclamatii catre consumator prin reparatia aceluiasi produs in perioada de garantie CPA , acolo fiind o aparitie ulterioara a neconformitatii produsului cu contractul de vanzare. Consumatorul nu poate pretinde ca va rezilia contractul daca neconformitatea bunului cu contractul este nesemnificativa.

7.5. Anularea comenzii. Conform art. 50 din Legea privind protectia consumatorilor, un utilizator care are calitatea de utilizator in sensul CPA, are dreptul sa se retraga din contractul la distanta, fara a da nici un motiv si fara sa plateasca cheltuieli, cu exceptia cheltuielilor furnizate pentru, fara compensatie sau penalitati si fara plata cheltuielilor, cu exceptia costurilor, in art. 54, par. 3 și art. 55 din CPA in termen de 14 zile de la data: acceptarii marfurilor de catre consumator sau de o terta parte, alta decat curierul. Dreptul de retragere poate fi exercitat numai daca sunt indeplinite urmatoarele conditii: elementul achizitionat trebuie sa fie in ambalajul original, fara urme de utilizare sau compromis si insotit de toate documentele obtinute cu produsul, in conformitate cu prevederile art. 55 din Legea privind protectia consumatorilor. Cheltuielile de transport pentru returnarea bunurilor de la consumator la "Gabina Shoes" sunt in detrimentul consumatorului si se reintorc la biroul din Varna. "Gabina Shoes" returneaza consumatorului suma platita pentru marfa returnata prin curier - pana la 7 zile lucratoare de la data la care Gabina Shoes a primit transportul. In cazul in care consumatorul isi exercita dreptul de a se retrage din contractul la distanta, consumatorul trebuie sa trimita sau sa predea marfurile inapoi comerciantului sau unei persoane autorizate de acesta fara intarzieri nejustificate si nu mai tarziu de 14 zile de la data la care consumatorul i-a comunicat comerciantului decizia sa de retragere din contract. In cazul in care produsul nu indeplineste conditiile de mai sus, acesta este returnat utilizatorului la adresa de la care a fost trimisa catre Gabina Shoes. Marfurile achizitionate de la https://www.gabina.ro/ revin de la adresa Gabina Shoes din Varna.

Returul se va efectua DOAR in cazul in care se prezinta in original documentul fiscal (factura/bonul fiscal) care dovedeşte achiziţionarea produselor în cauză.

III. Litigiile si reclamatiile
8.1. In cazul problemelor nerezolvate, clientul are dreptul sa adreseze intrebari controversate partenerului nostru la adresa specificata pentru corespondenta.
8.2. Orice disputa care ar putea aparea intre "Gabina Shoes" si un consumator va fi rezolvata de comun acord. Daca acest lucru nu este posibil, acestea vor fi sesizate instantei bulgare competente in conformitate cu legislatia bulgara.

 

Termeni si conditii
+40721200609
Messenger